Partnerschap

Een leerlingvolgsysteem heeft veel impact op een organisatie. Enerzijds omdat binnen een school veel disciplines ermee te maken krijgen. Anderzijds omdat de werkwijze van een school ermee samenhangt.

Voor ons houdt het niet op bij het leveren van een leerlingvolgsysteem. We willen scholen zo goed mogelijk ondersteunen met onze software en service bieden op de vlakken waar onze expertise ligt. Wij willen als partner aan uw zijde staan, te allen tijde. Hoe we hieraan inhoud willen geven:

Minimaal vier keer per jaar organiseren wij een bijeenkomst van de gebruikers van Schoolaris. Hierbij worden onderwijsontwikkelingen, toekomstvisies en feedback op het systeem besproken. Alle input wordt gebruikt om Schoolaris nog beter aan te laten sluiten op het onderwijs en de gebruikers.

Lees hier meer over de gebruikersgroep

Schoolaris beschikt over een intern helpsysteem: Schoolaris Support. Via dit helpsysteem kunnen problemen gemakkelijk worden aangegeven en snel worden opgelost.

Janszoon Software verzorgt trainingen van Schoolaris. Hierbij wordt het ’train de trainer’ principe gehanteerd.

Om de gebruiksvriendelijkheid naar een hoger niveau te tillen, zijn er in Schoolaris videotutorials van verschillende onderdelen te vinden. Naast videotutorials voor gebruikers, zijn er ook video’s beschikbaar voor ouders/verzorgers.

Communicatie verloopt middels korte lijnen, direct met de ontwikkelaars van Schoolaris. Vragen over het programma zijn hiermee snel beantwoord.

Met meer dan 20 jaar ervaring met het speciaal onderwijs, is Schoolaris een betrouwbare partij waarmee op onderwijsinhoudelijk gebied gespard kan worden.

Hoe onze klanten Schoolaris beoordelen:

Organisaties die werken met Schoolaris