Over Janszoon Software

Op zoek naar het beste leerlingvolgsysteem voor het speciaal onderwijs?

De core-business van Janszoon is het (door)ontwikkelen en leveren van leerlingvolgsysteem Schoolaris, een compleet leerlingvolgsysteem voor het speciaal onderwijs. 

Geschiedenis van Janszoon

Geert Jansen werkte jarenlang in de zorgsector. Daar merkte hij op dat veel administratieve werkzaamheden efficiënter konden. Geert ging zelf aan de slag om software te ontwikkelen en zo ontstond Janszoon. Sindsdien ontwikkelt hij gebruiksvriendelijke software voor MKB-bedrijven en zorg- en onderwijsinstellingen.

Goede software moet duidelijk en overzichtelijk zijn en geen overbodige functies bevatten. Zo verlies je structuur en overzicht en daar is software niet voor bedoeld. Het moet het werk juist makkelijker maken. Daarom zorgt Janszoon er voor dat ieder product volledig aansluit op elk individueel bedrijf, voor een eerlijke prijs.

Missie

Goede software maakt het leven een stuk makkelijker. Het is een investering, maar de resultaten zijn verbluffend. Wij ontwikkelen software die uw organisatie verder helpt en uw werk makkelijker maakt. Onze missie is om de maatwerk software van elke klant met zorg te blijven ontwikkelen. Het is voor ons dan ook belangrijk dat u krijgt waar u naar op zoek bent, inclusief alle details en zonder overbodige elementen. Daarom gaan wij met iedere klant uitgebreid in gesprek om software op maat te realiseren. Onze missie is pas geslaagd als uw organisatie zorgeloos met de software werkt en de software uw organisatie verder helpt.

 

Ons leiderschap

Geert Jansen

Eigenaar | Directeur