Header image

Digitaal ondertekenen Schoolaris

2 juni 2024Geen categorie

Wij willen graag een steentje bijdragen aan de verbetering van het milieu.  De Aloysius Stichting maakt al reeds jaren gebruik van de mogelijkheid om OPP’s digitaal te (laten) ondertekenen door ouders, verzorgers en leerlingen, wat een flinke besparing op het papier oplevert. Ook de rompslomp van enveloppen, postzegels en pricacy issues zijn niet meer aan de orde. Het proces verloopt veel efficienter doordat alles afgehandeld wordt binnen de Schoolaris omgeving. We werken hiervoor samen met Evidos (Entrust) om het proces betrouwbaar en wettelijk goed te laten verlopen.
Op dit moment zijn we bezig met de mogelijkheid om niet alleen de OPP’s maar ook andere documenten digital te kunnen ondertekenen in Schoolaris, bijvoorbeeld stagecontracten. Maar willekeurig ander document kan ook natuurlijk.

Leave A Comment

Your email is safe with us.