Microsoft Azure hosting

Ons leerlingvolgsysteem MLS wordt voor verschillende onderwijsinstellingen gehost op het betrouwbare Microsoft Azure platform. We kunnen dat ook voor u verzorgen.

Interesse in Microsoft Azure hosting? Neem dan gerust contact op via onderstaande knop.

De voordelen van Microsoft Azure:

Betrouwbaarheid

Naast kostenbesparingen en een snelle schaalbaarheid, is een ander voordeel van Microsoft Azure de hoge betrouwbaarheid. Microsoft Azure-diensten worden geleverd vanuit cloud-datacenters, die meerdere ingebouwde overtollige ruimtes bevatten. Als één server crasht, zal de aanvraag voor een andere server in het datacenter direct automatisch worden uitgevoerd, waardoor alle applicaties van een organisatie actief blijven.

Flexibiliteit

Microsoft Azure ondersteunt een groot aantal verschillende programmeertalen, tools en frameworks, waaronder zowel Microsoft-specifieke als third-party software en systemen. Nieuwe webapplicaties en upgrades kunnen eenvoudig worden toegevoegd.Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gebruiksgemak

U hoeft als gebruiker van Microsoft Azure niets meer te kopen, niets meer te beheren, niets meer te administreren, geen onderhoud meer uit te voeren, geen hardware- en besturingssystemen meer te configureren en geen elektriciteitskosten meer te betalen voor uw eigen machines. Dit bespaart een hoop tijd en geld.

Pay as you go

Met Microsoft Azure hoeft u alleen te betalen voor de middelen die uw toepassing gebruikt. Indien uw bedrijf bijvoorbeeld het aantal gebruikers of de data-opslag wilt verhogen, kan Microsoft gewoon de snelheid aanpassen, wat het zeer handig en schaalbaar maakt. Met deze “pay-as-you-go” benadering betaalt u alleen voor de hoeveelheid ruimte die u echt nodig heeft, in plaats van het maximale bedrag voor ruimte die u toch nooit gebruikt.