Naamswijziging MLS

Met ingang van het nieuwe schooljaar gaan er belangrijke dingen veranderen binnen ons leerlingvolgsysteem. Het afgelopen jaar zijn we op meerdere gebieden bezig geweest om ons leerlingvolgsysteem MLS naar een hoger niveau te tillen. Een onderdeel hiervan is dat we MLS beter op de kaart willen zetten binnen het onderwijslandschap in Nederland. Daarom willen we onze identiteit versterken. Door een duidelijkere link met het onderwijs te creëren willen we meer herkenbaarheid opwekken. Om die reden hebben we besloten om de naam van MLS te vervangen.

Ons leerlingvolgsysteem zal vanaf komend schooljaar door het leven gaan als leerlingvolgsysteem ‘Schoolaris’. Schoolaris staat, net als MLS voorheen, voor persoonlijke aandacht, transparantie en snelle probleemoplossing.

Wilt u meer lezen over de naamswijziging en wat dit inhoudelijk betekent? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie.