Bel nu! Direct kosteloos offerte aanvragen

VSO onderwijs

Bent u werkzaam op een VSO-school? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is informatie over klassen en leerlingen goed op te slaan. Hiervoor heeft u een betrouwbaar systeem nodig. Het Maatwerk Leerlingvolgsysteem (MLS) van Janszoon biedt u de mogelijkheid op efficiënte en effectieve wijze een compleet overzicht van de werkzaamheden, resultaten, prestaties en mogelijkheden van leerlingen vast te leggen.

Waarom MLS gebruiken voor uw VSO-school?

MLS is een webbased leerlingvolgsysteem voor het speciaal onderwijs, bijvoorbeeld een VSO-school, ontwikkeld in samenwerking met verschillende grote onderwijsinstellingen. Zo is het niet zomaar een leerlingvolgsysteem, maar een systeem met verschillende gereedschappen. Niet alleen legt u groepsplannen vast door middel van arrangementskaarten, u maakt ook individuele handelingsplannen, evalueert aan de hand van de leerlijnen van CED en Plancius, maakt voortgangsoverzichten én regelt incidentenregistratie, verzuimregistratie en cijferregistratie. Daarbij kunt u het leerlingvolgsysteem zo veel mogelijk laten aansluiten op het gebruik binnen uw organisatie, zowel in terminologie als lay-out. MLS heeft een grote mate van flexibiliteit in opzet en maatwerk.

Maak een koppeling met uw huidige administratiesysteem

Groot voordeel van MLS is dat u het meestal kunt koppelen aan uw bestaande administratiesysteem. Wilt u gebruikmaken van het leerlingvolgsysteem? Janszoon kan de volledige hosting verzorgen, zodat uw ICT-afdeling niet wordt belast. Daarnaast kunnen wij trainingen verzorgen om u wegwijs te maken in het programma.

Meer informatie? Wij leggen u graag alles uit

Wilt u meer weten over het leerlingvolgsysteem van Janszoon voor speciaal onderwijs en de toepassing ervan in het VSO? Wij vertellen u er graag alles over wanneer u belt naar 013 528 71 58.


Softwareontwikkeling, leerlingvolgsysteem, MLS, lvs, maatwerk