Bel nu! Direct kosteloos offerte aanvragen

LVS toetsen

Voor het afnemen van LVS toetsen heeft u een goed werkend leerlingvolgsysteem voor uw school nodig. Bij Janszoon hebben wij het Maatwerk Leerlingvolgsysteem (MLS) ontwikkeld in samenwerking met verschillende grote onderwijsinstellingen. Ons systeem is gebruiksvriendelijk, efficiënt en flexibel en het biedt u dan ook de mogelijkheid alle gegevens van leerlingen op een goede manier te archiveren en beheren. Ook op het gebied van maatwerk bieden wij een grote flexibiliteit. Zo verkrijgt u een compleet beeld van de resultaten en mogelijkheden van uw leerlingen.

Maak LVS toetsen inzichtelijk met MLS

Kiest u voor het Maatwerk Leerlingvolgsysteem (MLS) van Janszoon, dan vraagt u de informatie in slechts een paar muisklikken gemakkelijk op. Maar MLS heeft meer mogelijkheden, onder andere:

  • Het evalueren met behulp van de leerlijnen van CED en Plancius.
  • Het opstellen van individuele handelingsplannen en groepsplannen.
  • Het maken van voortgangsoverzichten.
  • Incidentenregistratie, verzuimregistratie en cijferregistratie.

Groot voordeel van het systeem is dat u de terminologie en lay-out zo veel mogelijk aan kunt laten sluiten op het gebruik binnen uw organisatie.

Specifiek ontwikkeld voor het speciaal onderwijs

Het systeem is geschikt voor het speciaal onderwijs, het speciaal basisonderwijs en het voortgezet speciaal onderwijs.

Ruime mogelijkheden van het leerlingvolgsysteem van Janszoon

LVS toetsen zijn inzichtelijk in MLS. Maar u kunt ook uw administratieve zaken registreren terwijl u uw vertrouwde werkwijze behoudt. Wilt u daar meer over weten? Of een demonstratie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op en bel naar 013 528 71 58.


Softwareontwikkeling, leerlingvolgsysteem, MLS, lvs, maatwerk