Bel nu! Direct kosteloos offerte aanvragen

Cluster 4 onderwijs

Een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk leerlingvolgsysteem voor het speciaal onderwijs, zoals cluster 4, vindt u in MLS (Maatwerk Leerlingvolgsysteem) van Janszoon. Deze webbased toepassing biedt u de mogelijkheid om gegevens van uw leerlingen, zoals werkwijzen, methoden en doelen, te archiveren, beheren en analyseren in één systeem. Zo behoudt u het overzicht over de voortgang en resultaten van leerlingen en krijgt u een compleet beeld van de mogelijkheden van leerlingen.

Waarom gebruikmaken van MLS in het speciaal onderwijs, bijvoorbeeld cluster 4?

Waarom zou u op uw school gebruikmaken van MLS van Janszoon? Allereerst is het systeem specifiek ontwikkeld voor het speciaal onderwijs, zoals cluster 4, en het is geschikt voor zowel grote organisaties als kleine scholen. Omdat het systeem uitgebreide rapportagemogelijkheden heeft, kunt u de werkzaamheden, prestaties en doelen van leerlingen gemakkelijk vastleggen en in slechts een paar muisklikken opvragen. Het systeem kan zo veel mogelijk worden aangepast aan de werkwijze van uw organisatie, waardoor de gegevens van individuele leerlingen op een overzichtelijke wijze bijgehouden kunnen worden. MLS kenmerkt zich door een grote mate van flexibiliteit in opzet en maatwerk.

Gemakkelijk gegevens uitwisselen met ouders/verzorgers en begeleiders

MLS heeft nog meer interessante mogelijkheden, waaronder:

  • Het opstellen van groepsplannen aan de hand van arrangementskaarten.
  • Het opstellen van individuele handelingsplannen.
  • Het evalueren met behulp van leerlijnen.
  • Verzuimregistratie en digitaal kunnen melden aan DUO
  • Incidentenregistratie
  • Werken met het landelijke doelgroepenmodel
  • Uitgebreid stage-deel

Niet alleen biedt MLS overzicht voor scholen voor speciaal onderwijs, zoals cluster 4, ook biedt het systeem overzicht voor ouders/verzorgers en begeleiders. Het systeem maakt het mogelijk om gemakkelijk gegevens uit te wisselen over bijvoorbeeld cijferregistratie en verzuimregistratie.

Wat kunnen wij voor uw school betekenen?

Bent u benieuwd naar het leerlingvolgsysteem van Janszoon? Wij gaan graag met u om de tafel zitten om te bekijken wat wij voor uw school kunnen betekenen. Neem direct contact met ons op via 013 528 71 58, dan helpen wij u graag verder.

Softwareontwikkeling, leerlingvolgsysteem, MLS, lvs, maatwerk